Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱
Considerations To Know About کبد چرب گرید ۱
Blog Article
اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین پینترست رددیت پیام رسان پیام رسان واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل چاپ نوشته های مشابه
در حال حاضر درمان مؤثر دارویی برای بیماری کبد چرب در دسترس نیست. با این حال، امکان بازگشت کبد به شرایط قبل ممکن است و معمولاً با تغییرات شیوه زندگی، رژیم غذایی و درمان خانگی، کبد چرب درمان میشود.
بعضی از حرکات ورزشهایی مانند یوگا هم میتوانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزشهای استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم میکند.
به نظر میرسد که کافئین میزان آنزیمهای غیر طبیعی کبد را در افرادی که در معرض بیماریهای کبدی هستند را کاهش میدهد.
کسانی که غلات تصفیه شده کمتری مصرف میکنند، خطر سندرم متابولیک کمتری دارند. میتوان به راحتی غلات تصفیه شده را با سیبزمینی، حبوبات یا گیاهانی مانند گندم سبوسدار و غلات سبوسدار جایگزین کرد.
بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.
وضعیت پژو پارس را ببینید اسطوره استقلال بستری شد + فیلم شهرهای تاریخی ایران میزبان گردشگران نوروزی
اولین عکس از وضعیت خودروی رنوی تروریستها بعد از تیراندازی پلیس آخرین آمار از افزایش تلفات حمله تروریستی در مسکو واکنش روسیه به بیانیه داعش حذف تیم ملی ترکیه از یورو ۲۰۲۴؟
بر اساس تغییرات ظاهری مشاهده شده در سونوگرافی، تغییرات آنزیمی در آزمایش خون و علائمی که فرد مبتلا دارد، گریدهای کبد چرب به سه دسته یا در برخی موارد به ۴ دسته تقسیم بندی می شوند. در ادامه به توضیح انواع گریدهای کبد چرب پرداختهایم.
دلایل مختلفی مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:
استفاده از چاشنی زردچوبه در برنامهی غذایی میتواند باعث ذخیرهی کمتر چربی در کبد شود.
برای چند ماه، هر هفته ۱ یا ۲ آووکادو بخورید، تا به رفع آسیبهای کبدی کمک کنید.
همچنین به کاهش علائم خستگی، افزایش حالات مثبت و فشار خون کمک میکند و برای درمان بیماریهای جسمی، چون سرماخوردگی و کبد چرب استفاده میشود.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، کبد چرب یبوست انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.